Kapcsolat
Bemutatkozás
Szia!

Nagyiványi Antal építészmérnök vagyok. Kis lakóparkok tervezésével és kivitelezésével foglalkozom (www.nnmuvek.hu). Nyugodtan mondhatom a munkám kreatív, sokoldalú, értékteremtő és egyben a hobbym is.

Szeretek utazni, más országokat-, kultúrákat- és embereket megismerni. Az életemet úgy próbálom élni, hogy mindig részese legyek az intenzíven pezsgő életnek. Az élet értelme számomra, hogy minden pillanatban élvezzem a körülöttem lévő világot.

Szeretek Európa egyik legszebb és legidősebb városában Budapesten élni. Szeretném, ha sokan megismernék hazámat Magyarország és szülővárosom Budapest szépségeit, a magyar kultúrát, az itt élő barátságos embereket, és a fiatalok számára vonzóan pezsgő Budapesti éjszakai életet. Gergő barátommal úgy döntöttünk megpróbáljuk mindezt minél több emberrel megismertetni. Ezért 3 darab (4-6+2 fő/lakás) 45 m2-es stúdió apartmant alakítottunk ki a belváros szívében. 2 db lakás a Nemzeti Múzeumnál, közvetlenül egymás mellett helyezkedik el . (Ezért együtt utazó családok és nagyobb társaságok számára kiváló.) 1 db lakás a Parlamenttől 500 méterre található. Mindhárom lakás karnyújtásnyira van Budapest legnépszerűbb látnivalóitól és a szórakoztató negyedétől. Az apartmanok elhelyezkedése olyan, hogy minden látnivaló és szórakozási lehetőség kényelmesen elérhető gyalogosan vagy tömegközlekedéssel (Metro 3, Metro 4, villamos, busz) is. A látnivalókról és a közlekedésről nyomtatott és Google Maps térképet biztosítunk a nálunk megszállóknak. Bármilyen kérdésben szívesen állunk rendelkezésre.

Célunk, hogy minden réteg számára felejthetetlen élményt nyújtson a Budapesten eltöltött idő.

Remélem, hamarosan megmutathatjuk városunk szépségeit.
Antal, Gergő

Ha szállásra lenne szüksége, keressen minket bátran elérhetőségeinken!
Email cím
tripinbp@gmail.com
nnmuvekg@nnmuvek.hu
Telefonszám
+36 30 260 8814
+36 30 241 3798
AirBnB.com Booking.com
Minden jog fenntartva! © 2015. TripInBp.hu